top of page

Dr. Adelina Vasilica Miron

ASIST. UNIV. DR. MEDIC PRIMAR

Doctor Miron Adelina Vasilica

Scurtă biografie

A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universități de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” Iași în anul 2005, iar din 2008 practică Urologia în Clinica de Urologie și Transplant Renal a Spitalului Cl. ”Dr. C. I. Parhon” Iași.

Din anul 2016 este Asistent Universitar la catedra de Urologie a  Universități de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” Iași.

 

De-a lungul activității profesionale s-a implicat activ în dezvoltarea și promovarea actului medical de calitate atât în cadrul Clinicii de Urologie ( Coordonator Bloc Operator – Urologie), cât și în activitatea Centrului Regional de Transplant Renal (Șef echipă de recoltă de la donator în moarte cerebrală, Membru în echipa chirurgicală de Transplant).

 

A participat activ la activitatea din cadrul Universității de Medicină prin stagiile cu studenții și medicii rezidenți de urologie, dar și prin participarea la publicații de specialitate (cărți, manuale, monografii de specialitate, articole, comunicări științifice la congrese naționale si internaționale). Se consideră o persoană dinamică, organizată, energică și veselă.

bottom of page