Cum îmi pot salva rinichii?
top of page
Caută

Cum îmi pot salva rinichii?

Întrebarea "cum îmi pot salva rinichii" stă pe buzele oricărui pacient cu probleme nefrologice deja diagnosticate sau cu patologii care pot afecta in timp funcția renală: diabet zaharat, hipertensiune arterială, boli autoimune și, din păcate, multe altele. Bolile renale afectează aproape una din zece persoane, și pot rămâne mult timp nediagnosticate deoarece rinichii nu dor, ci "suferă" în contextul altor boli, până la descoperirea deseori întâmplătoare a efectelor negative asupra acestora.
Până acum, această întrebare nu avea niciodată un răspuns simplu, fiind necesară o schemă de tratament complexă și un plan preventiv alcătuit de o echipă multidisciplinară. De aceea, medicii specialiști nefrologi din toată lumea au înființat platforma "Kidney Education", o sursă de informații accesibilă pacienților, verificată și actualizată continuu.
Ce include această platformă?
- Informații despre rinichii dumneavoastră, traduse în 37 de limbi de o echipă de peste 100 de nefrologi din toată lumea;
- "Save your kidneys", un ghid complet de 200 de pagini care vă va răspunde la toate întrebările despre prevenirea celor mai frecvente boli renale, disponibilă pentru citire online, descărcare în format PDF, sau accesibilă via WhatsApp.
Descărcați acum în format PDF, gratis:
Kidney-book-in-English
.pdf
Download PDF • 1.74MB

Mai multe informații despre inițiativă:


189 afișări0 comentarii
bottom of page