top of page

Dr. Ștefana Bîlha

Asist. Univ. Dr.

Scurtă biografie

Medic specialist Endocrinologie, asistent universitar Disciplina Endocrinologie - Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, Doctor în Medicină – teză de doctorat în domeniul patologiei osoase, metabolism fosfo-calcic și al vitaminei D, obezitate, Doctor Ștefana Bîlha participă cu regularitate la cursuri de perfecționare/congrese științifice din domeniu și este implicată în activitatea de predare la studenți români, englezi și francezi.

Are competență echografie tiroidiană, puncție aspirativă cu ac fin noduli tiroidieni, osteodensitometrie clinică (interpretare certificată test de osteoporoză), domeniile de interes fiind: boli metabolice și osoase, patologie tiroidiană, obezitate, hipertensiune endocrină, menopauză, endocrinologie ginecologică. Face parte din echipa de medici de la clinica Almedra, completand paleta acestora cu un nou specialist, ce desfășoară și o intensă activitate de cercetare, autoare a numeroase articole de specialitate internaționale ISI publicate in extenso.

Este director de proiect și membră în granturi de cercetare, a obținut de 2 ori premiul ”Barbu Ionescu” oferit de Societatea Română de Endocrinologie pentru lucrări deosebite și membră a Societății Europene de Endocrinologie și a Societății Române de Endocrinologie.

balha.jpeg
bottom of page