top of page

Dr. Alexandru Burlacu

Șef de lucrări

Scurtă biografie

Doctorul Alexandru Burlacu este un punct de referință în domeniul cardiologie, având o vastă experiență dobândită și recunoscută la nivel național și european, fiind: Șeful Laboratorului de Cateterism Cardiac și Angiografie din Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. G. I. M. Georgescu” din Iași; Medic primar Cardiolog din 2016; Doctor în Științe Medicale din 2018; Fellow al Societății Europene de Cardiologie (FESC); Șef de Lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr T Popa” din Iași; Acreditat European în Cardiologie Intervențională din 2016; Membru al Grupului European de Lucru de Tromboză al ESC; Membru al Societății Europene de Intervenții Percutane (EAPCI); Membru al Societății Europene de Prevenție Cardiovasculară și Reabilitare (EAPCR); Membru al Societății Române de Cardiologie; Membru al Comitetului de Lucru Acțiune Prioritară – Infarct Miocardic Acut din cadrul Ministerului Sănătății; Coordonatorul Programului Național de Dilatare Percutană din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate; Consilier Onorific al Ministrului Sănătății 2019 – 2020; Atestat Managementul Serviciilor de Sănătate – Ministerul Sănătății.

Cu peste 15 ani experiență în domeniul Cardiologiei Clinice, de Urgență, Ecografiei Cardiace și Intervențiilor Percutane Coronariene și Periferice, expertiză în domeniul tratamentului cu antitrombotice (antiplachetare, anticoagulante noi) atât în populația generală, cât și la pacienții cu boală renală avansată, cu numeroase articole publicate în reviste internaționale cu factor de impact ISI,

Doctorul Alexandru Burlacu vă va fi alături în lupta cu problemele cardiovasculare și, venind la clinica Almedra, veți avea parte de una dintre cele mai bune experiențe, de aparatura performantă și sprijin.

bottom of page