top of page

DIABET

Consultatie initiala DIABET

Consultatie control DIABET

DIABET-SPEC.jpg

Diabetul de tip I și de tip II sunt boli cronice și adesea debilitante, în care organismul nu poate produce suficientă insulină sau nu folosește corect insulina pe care o produce. Membrii echipei noastre de medici specialiști în diabet sunt experți în furnizarea de îngrijire clinică și management celor care suferă de diabet zaharat. Sunt foarte mulți oameni care trăiesc astăzi cu diabet sau sunt pre-diabetici. Aici, în clinica noastră, oferim programe axate pe pacienți atât pentru pacienții diabetici, cât și pentru cei pre-diabetici.

Nu ezitați și nu amânați un consult la medicul specialist deoarece diabetul vă poate afecta stilul de viață și se poate agrava punându-vă în pericol viața.

 

Consultație inițială și control

În cadrul primei întâlniri cu medicul specialist acesta, pe baza unor investigații  și a analizei de sânge, va stabili o încadrare și va oferi consultanță, pentru a vă putea obișnui cu un program de viață cu diabet.

Astfel, specialiștii noștri vă oferă o educație cuprinzătoare și direcția stilului de viață pentru a regla și normaliza nivelurile de glucoză. Printr-o serie de întâlniri frecvente putem oferi pacienților noștri cea mai bună îngrijire posibilă, tratament adecvat, urmărirea evoluției, asistență în ceea ce privește regimul alimentar etc.

bottom of page