top of page

PEDIATRIE

Prof. Dr. Gavrilovici Cristina

Dr. Starcea Magda

Consultatie initiala PEDIATRIE

Consultatie control PEDIATRIE

Consultatie initiala PEDIATRIE PROFESOR

Consultatie control PEDIATRIE PROFESOR

Consultatie la domiciliu PEDIATRIE

Investigatii si explorari PEDIATRICE in sfera NEFROLOGIE 

Aviz epidemiologic PEDIATRIE

Consiliere in vaccinare PEDIATRIE

Tratamente perfuzabile, intramusculare, intravenoase
Consultatie urgenta PEDIATRIE

Alte servicii PEDIATRIE

PEDI-SPEC.jpg

Clinica noastră se angajează, prin serviciul de pediatrie, să ofere îngrijire și tratament copiilor și adolescenților, cu vârste cuprinse între 0-18 ani. Medicii noștri lucrează cu pacienții tineri și cu familiile lor ca parteneri în sănătate, iar dumneavoastră vă puteți încredința copilul unei echipe pediatrice dedicate, cu o lungă experiență în domeniu.

Aplecați cu dragoste și grijă asupra copilului, medicii noștri îi ajută să depășească episoadele de boală, cu metode neinvazive și căutând să înlăture durerea eficient, pentru a nu prinde aversiune față de sistemul medical.

 

Consultații inițiale, control

Ne propunem să stabilim o relație de încredere între pacienți și personal, oferindu-vă garanția că vom oferi asistență rapidă și eficientă, într-un mediu plăcut care să fie prietenos celui mic. Una dintre preocupările de bază ale serviciului pediatric este să ne asigurăm că cei mici vor crește sănătos și le oferim sprijinul de care au nevoie.

La consultația inițială, medicul pediatru, cu o lungă experiență în domeniu și mereu zâmbitor, va stabili diagnosticul și va prescrie schema de tratament, dacă este nevoie. De asemenea, prin consultațiile de control, monitorizează evoluția și răspunsul la tratament, fiind mereu aproape de pacient și familia acestuia.

 

Consultații la domiciliu

Puteți beneficia și de consultații la domiciliu, atunci când este mai dificil să vă deplasați împreună cu cel mic, iar medicii noștri vă vor oferi tot sprijinul și servicii de calitate. Pentru a putea beneficia de acest serviciu este suficient să vă faceți o programare la unul dintre medicii preferați și vă veți putea bucura de toată atenția și experiența acestora.

 

Investigații și explorări în ORL, nefrologie

Nu de puține ori copilul are nevoie de investigații speciale și mai detaliate, pentru a putea stabili cu exactitate diagnosticul și tratamentul potrivit, iar la clinica noastră veți găsi medici de specialitate ce sunt pregătiți să lucreze cu pacienții mici, oferindu-le un mediu plăcut, zâmbete și atenție, foarte necesare pentru a nu le induce frică și pentru a le câștiga încrederea.

Oferim asistență la un grad înalt de profesionalism, pentru specializările ORL și nefrologie,  deoarece sunt afecțiuni des întâlnite la cei mai mici pacienți și vrem să ne asigurăm că au parte de cea mai bună îngrijire și cel mai eficient tratament, pentru a reveni la o viață sănătoasă.

 

Aviz epidemiologic

Pentru a reveni în colectivitate sau atunci când cel mic se pregătește pentru primul an de grădiniță sau școală, este necesar să aveți un aviz epidemiologic emis de un medic pediatru.

Clinica noastră vă vine în ajutor și puteți obține acest aviz epidemiologic, care este necesar și dacă cel mic a lipsit câteva zile din colectivitate pentru a putea reveni, atunci când merge în tabere pe timpul vacanțelor sau în excursii.

 

Consiliere în vaccinare

Consilierea părinților, chiar înainte de momentul special al nașterii copilului, în privința măsurilor de protecție antiinfecțioasă, constituie o obligație a tuturor celor care se preocupă de asigurarea condițiilor medicale, iar clinica noastră vă oferă acest sprijin, care conduce la asigurarea unui climat de siguranță și stabilitate psihologică în orice familie aflată în așteptarea acestui moment.

În acest scop, în privința vaccinurilor și vaccinării, este necesară o comunicare din timp dintre medicul specialist și părinte, pentru ca informațiile să fie bine cunoscute și înțelese – pe baza unui fundament științific solid și adaptat problematicii individualizate.

Cele mai frecvente întrebări pentru care viitorii părinți doresc să găsească răspuns sunt cele legate de:

  • utilitatea vaccinurilor;

  • modalitatea de administrare după schemele naționale existente;

  • indicațiile și contraindicațiile vaccinării;

  • reacțiile posibile post-vaccinare și cum pot fi ele evitate sau combătute.

Medicii noștri vă vor răspunde la toate întrebările și vă vor ajuta să alegeți ce este mai bine pentru copiii dumneavoastră.

 

 

Tratamente perfuzabile, intravenoase, intramusculare

Din păcate, unele afecțiuni necesită și o serie de tratamente injectabile, iar noi vă punem la dispoziție personal de înaltă calificare, ce are o lungă experiență în îngrijirea copiilor, pentru a le putea executa fără a produce traume psihologice asupra celui mic.

Cabinetele sunt special pregătite pentru a fi pe placul micilor pacienți, personalul este zâmbitor și știe cum să comunice cu cel mic, pentru a-i câștiga încrederea și pentru a obține cele mai bune rezultate, procedând cu profesionalism și foarte eficient, utilizând materiale și metode ce respecta normele de siguranță și în pas cu cele mai recente descoperiri din domeniu.

bottom of page