top of page

Claudia Borhan

WhatsApp Image 2022-11-01 at 4.02.30 PM.jpeg

Scurtă biografie

Noua membră a echipei de specialiști ALMEDRA este psiholog clinician în supervizare, membră a Colegiul Psihologilor din România, și absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Specializarea Psihologie, din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași. Experiența sa profesională este în domeniul sănătății mintale și se desfășoară pe o perioadă de peste nouăsprezece ani atât in Romania, cât și în Australia. Deține o diplomă de masterat în asistență socială dobândită la Queensland University of Technology (QUT), Brisbane, Australia iar actualmente, este în ultimul an ca masterandă a doua programe de psihologie, respectiv: Psihologie Clinica și Intervenție Psihologica și Evaluare Clinica Psihoterapie de Cuplu si Familie. și în al doilea an de formare in psihoterapie sistemica de cuplu și familie. 

Domeniile sale de interes sunt atât in lucrul cu persoanele adulte și seniorii care întâmpină dificultăți legate de anxietate, depresie, dependențe și co-dependențe, doliu și pierdere, sau acomodarea cu realitatea bolilor cronice, cât și lucrul cu familii și cupluri aflate în impas.

 

" În relația terapeutică cu clienții mei demonstrez respect și autenticitate, empatizez cu situația lor. Tratez fiecare persoană ca pe un individ unic cu particularitățile identității sale construite în contextul cumulului de experiențe unice trăite și semnificației acestora pentru persoană. Reușesc să stabilesc alianțe terapeutice bazate pe respect, integritate, transparența, onestitate și empatie. Analizez situația particulară a persoanei cu care lucrez prin prisma contextului social, cultural, familial, relațional, spiritual și de dezvoltare cognitivă și emoțională a acesteia."

bottom of page