top of page

HOMEOPATIE

Consultatie initiala HOMEOPATIE

Consultatie control HOMEOPATIE

Homeopatie in Iasi

Homeopatia se bazează pe convingerea că organismul se poate vindeca singur, fiind ajutat de aport de mici substanțe naturale, precum plante și minerale, care recreează echilibrul și stimulează procesul de vindecare.

Se folosește pentru o mare varietate de probleme de sănătate, inclusiv pentru anumite boli cronice precum alergii, migrene, depresie, sindromul de oboseală cronică, sindromul colonului iritabil, sindromul premenstrual, astm etc. , dar și pentru probleme minore greață, tuse, răceli.

Deoarece are la bază amestecuri de plante, tratamentul este foarte blând, fără multe din efectele secundare ale medicamentelor tradiționale, putând fi folosit și de copii foarte mici.

 

Consultație inițială și control

Consultația inițială constă într-o discuție a medicului homeopat cu pacientul, care, cu ajutorul unui set de întrebări despre sănătate mentală, emoțională și fizică, realizează o încadrare și prescrie un tratament personalizat pe problemele dumneavoastră.

Tratamentul este foarte accesibil și produsele folosite sunt reglementate și aprobate la nivel mondial. Deoarece cantitățile de substanțe sunt foarte mici, acestea nu vor avea efecte secundare și pot fi folosite de oricine, chiar femei însărcinate și sugari.

Dacă este cazul, după tratament, medicul homeopat poate să vă recomande să reveniți la un control, pentru a vedea cum a evoluat organismul și cum a răspuns la remediile prescrise.

bottom of page