top of page

Prof. Dr. Dan Mârțu

Profesor

Scurtă biografie

Medic Primar ORL, Profesor Emerit Univ. UMF Iași, România; Dr. h.c. UMF Testemitanu, Chișinău, Moldova; Doctor în Științe Medicale, a participat la înfiinţarea Clinicii ORL de la Spital Clinic de Recuperare Iași (1995); Şeful Clinicii ORL la Spital Clinic de Recuperare Iaşi în perioada 1995-2007;

Profesorul Doctor Dan Mârțu asigură servicul de ORL la clinica Almedra, atât pentru adulți, cât și pentru copii, oferind suport de înaltă calitate și sprijin în tratarea afecțiunilor.

Cu o lunga experință în domeniu, având mai multe burse de studiu în străinătate (Freiburg, Barcelona) și o bogată activitate, cu operații în premieră în Romanîa și în Iași, Profesor Doctor Dan Mârțu își pune la dispoziția dumneavoastră toate cunoștințele pentru a vă ajuta să depășiți cu bine perioadele de boală.

Oferă consult chirurgical pentru toate afecțiunile din sfera ORL și specialități învecinate, realizează investigații, manevre terapeutice și chirurgicale minim invazive, precum și interpretare ORL pentru explorări imagistice în sfera cap-gât (ecografie, CT, RMN), tranzit baritat, rezultat biopsie, rezultat exudat, rezultat polisomnografie.

bottom of page